Ny video om Guds Församling i Korea

Ryktet hos kristendomen, som förut kunde ståta med det högsta erkännandet i världen, är i ett sorgligt tillstånd av tillbakagång i och med att många kristna i stadig takt lämnar tron. Även i den här situationen, fortsätter Världsmissionssamfundet Guds Församling att ”växa tyst”. För tillfället finns det fler än 2500 vackra tempel som har etablerats i 175 länder runtom i världen (i december 2016). Deras medlemmar utför uppdraget att vara samhällets ljus och salt på varje kontinent och i varje region. Så vad är den här anmärkningsvärda tillväxtens hemlighet?

Det här ljuset, som har fångat världens uppmärksamhet, började lysa år 1948 på en liten strand på Nakseom Island, Incheon, Sydkorea. Och på bara drygt ett halvt århundrade har det spridit sig över hela Sydkorea och skiner Guds heliga och eviga ljus av liv från över 400 av Guds tempel.

Jesaja 66:8 Vem har hört något sådant, vem har sett något liknande! Kan ett land födas på en dag, ett folk bli till på ett ögonblick? Ja, Sion föder sina barn så snart som värkarna börjar.

Jesaja 60:15-22 Du var övergiven och försmådd, ingen besökte dig, men jag skall låta dig bli till evig stolthet, en glädje för alla släkten. Av den minste blir det en skara på tusen, den ringaste blir till ett mäktigt folk. Jag, Herren, skall låta det ske snabbt, när tiden är inne.

Titta på och kommentera gärna denna videon och andra videor från Guds Församlings officiella YouTube-kanal.